"Fett najs, rock'n'roll"

Citat

Tillbaka

*Obligatoriska fält

Kommentarerna modereras. Läs SVT:s webbregler
  • Taz skriver:

    Werner! Om du har varit med ett tag se5 vet du, precis som jag, att ingen ge5r ope5verkad av den tid vi lever i. Hur ge4rna vi e4n vill, se5 kan vi omf6jligt kliva ur ve5r tiddnasa. Visst, vi kan ste4lla oss vid sidan om, se4ga att vi inte vill delta, men lik ff6rbaskat lever vi i det samhe4lle vi inte kan ve4lja bort. Eller menar du att det finns ett reellt val pe5 den nive5n? Jag ff6rsf6kte se4ga det Birger uttrycker se5 bra: Idag kanske ”ett be4ttre liv” handlar om ne5got annat e4n ige5r. Obs! Nu talar jag ve4stve4rld, de4r de flesta har allt (materiellt) i f6verflf6d, fattiga le4nder ke4mpar givetvis med att fe5 upp hela folket pe5 ff6rsta trappsteget.

    Rapportera kommentaren